Afspraak maken Momento Huidverbetering

Waneer jouw huid straalt, straal jij ook!

Bij Momento Huidverbetering boek je gemakkelijk een afspraak voor een behandeling. Dat kan met onze online agenda, maar ook via een belletje naar 076 – 8881343. Wil je eerst nog een uitgebreidere blik werpen op de behandelingen die wij aanbieden? 
Klik dan hier.

Daarnaast adviseren we je ook graag bij jouw keuze. Samen bekijken we welke behandeling het beste bij jouw huid past. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ben je een nieuwe klant en wil je graag aansluiten bij Momento?
Voor nieuwe klanten is er eerst een gratis kennismakingsgesprek.
We nodigen je uit in onze salon zodat we jouw huid en jou beter leren kennen. Op die manier ontdekken we welk huidtype jij hebt én welke behandeling(en) of product(en) daar het beste bij passen. Daarna starten we met de behandeling.

Kennismaking en huidscan: 60 min
Gezichtsbehandeling: 75 min

behandelruimte momento huidverbetering
Annuleren van een afspraak

Het annuleren van een afspraak kan, om wat voor reden dan ook, altijd gebeuren. 

Bij Momento Huidverbetering maken we tijd en ruimte vrij voor jouw afspraak. Toch zijn we ook de strengste niet. Het is tot 48 uur voor de behandeling mogelijk om jouw afspraak kosteloos te annuleren. Gebeurt het annuleren van deze afspraak binnen de 48 uur voor de behandeling, dan zijn we genoodzaakt om 75% van het tarief van de behandeling in rekening te brengen. Tenzij je zelf voor vervanging zorgt.

Benieuwd naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen?