Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling, boeken van een behandeling, plannen van een kennismaking of het stellen van een andere vraag. We staan je graag te woord en helpen je met enthousiasme verder.

Voor het boeken van een gratis online coachcall, klik hier. Wil je ons een specifieke vraag stellen of wil je dat wij contact met jou opnemen?
Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Adres
4841 BD Prinsenbeek
Telefoon
WhatsApp
Parkeren

Wist je dat het bereiken van Momento Huidverbetering geen enkel probleem is? We hebben namelijk tal van gratis parkeermogelijkheden met nog geen vijf minuten loopafstand van de salon. 

Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van ons pand op het parkeerterrein. Het is het beste om in te rijden vanaf de Pastoor Loosstraat.  

Een andere parkeermogelijkheid is de omliggende parkeerplaats van de markt in Prinsenbeek. Voor een adres kun je het beste dat van de Jumbo (Markt 14, 4841 AC Prinsenbeek) instellen voor de navigatie. De parkeerplaats op de markt is volledig beschikbaar voor bezoekers en ook gratis. Het is ongeveer 2 – 3 minuten lopen naar Momento Huidverbetering.

Vragen?

Heb je een vraag over een behandeling of product?
Je komt gemakkelijk met ons in contact via het contactformulier of een belletje
naar 076 – 888 13 43. Liever een vraag via de mail stellen? Dat kan ook.
Vul hieronder ons contactformulier in.

Tamara, Anouk, Kim & Lorraine