Bij Momento Huidverbetering is een behandeling meer dan een bezoekje aan de schoonheidssalon. Een behandeling bij Momento Huidverbetering is een beleving. Een beleving waarbij kwaliteit en ontspanning centraal staan. We nemen de tijd om te ontdekken waar jouw huid behoefte aan heeft om te stralen en stellen vervolgens alles in het werk om het gewenste resultaat te realiseren.
Een bezoek aan Momento is een ontsnapping van de dagelijkse sleur met een specifiek doel: een stralende huid!

Onze werkwijze

Bij Momento Huidverbetering kunnen vaste klanten gemakkelijk een behandeling boeken en producten bestellen. Bij nieuwe klanten doen we dat nét ietsje anders. Wanneer jij als nieuwe klant graag aansluit bij Momento Huidverbetering, voeren we eerst een gratis kennismakingsgesprek. We nodigen je van harte uit om bij onze salon op bezoek te komen. Onder het genot van een kopje koffie of thee leren we elkaar
beter kennen. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw huid te laten stralen. Bekijk hieronder onze werkwijze in drie stappen.

 

Kennis maken

Tijdens de kennismaking leren we jou en jouw huidtype beter kennen. Hoe ben je bij Momento Huidverbetering terechtgekomen? Waar loop je tegenaan met betrekking tot jouw huid en waar zou je graag aan willen werken? Wat zijn de gewenste resultaten? We brengen alle benodigdheden overzichtelijk in kaart. Daarnaast geven we je tijdens dit gesprek al advies over passende behandelingen en producten. Samen stellen we een plan
op voor jouw huid.

 

Behandeling

Na de intake starten we met de behandeling en indien nodig plannen we meerdere behandelingen. We kijken naar ons plan en luisteren goed naar jouw behoeftes als klant. De kennismaking en behandeling duurt ongeveer 2 uur en 15 min. Onze vaste klanten kunnen uiteraard ook zelf behandelingen plannen via onze online agenda of door een telefoontje naar de salon. We helpen je graag.

 

Stralende huid

We hebben een gezamenlijk doel voor ogen: een stralende huid. Wij geloven er namelijk in dat wanneer jouw huid straalt, jij ook straalt! Van dat idee worden we erg blij, want dat is waar wij het voor doen. Met jouw persoonlijke behandelplan, onze adviezen en een berg enthousiasme maken wij er samen een succes van.

De gezichtsbehandelingen

Onze gezichtsbehandelingen zijn het paradepaardje van Momento Huidverbetering. Met een gezichtsbehandeling waan je je tijdens
een gewenst tijdslot (60, 75 of 90 minuten) in een oase van rust waarbij we jouw huid behandelen en masseren.
Tegelijkertijd is er ruimte om gezellig te kletsen of juist niet. We bieden een divers aanbod van gezichtsbehandelingen aan,
waardoor er voor ieder huidtype een geschikte behandeling is. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Megan
Anti-aging
92,50 tot 115 euro

Naarmate je ouder wordt, veroudert ook de huid. Het verouderen van de huid kan verschillende gevolgen voor jouw huid met zich meebrengen. Denk aan rimpels, acne, lijntjes of verslapping. Bij Momento Huidverbetering geven we jouw huid graag een voedende en herstellende gezichtsbehandeling. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

Boost voor je huid
Power boost
92,50 euro

Iedere huid heeft een goede verzorging nodig. Met onze power boost gezichtsbehandelingen geven we jouw huid de ondersteuning en verzorging die het op dat moment nodig heeft. Onze power boost behandelingen zijn specifiek verbonden aan de diverse huidtypes. Onze specialisten maken met liefde en plezier een analyse voor jouw huid, om te bepalen welke behandeling het beste bij jou past!

Men treatment Momento Huidverbetering
For men only
92,50 euro

Huidbehandelingen alleen voor vrouwen? Echt niet! Momento Huidverbetering biedt ook voor mannen een fijne, ontspannende behandeling. We kijken samen naar de conditie van jouw huid en matchen op basis van die kennis de juiste behandeling aan jou. Van mini-behandelingen tot aan hydraterende en energizing behandelingen – bij Momento Huidverbetering weten we ook met jouw huid raad!

Gezichtsbehandeling Breda
Essential
79,50 euro

Onze essential behandeling is gericht op het reinigen van de huid en brengt direct een stralend effect met zich mee. Daarnaast bieden we onder de categorie van essential behandelingen ook seizoensgebonden behandelingen aan, die zorgen er namelijk voor dat jouw huid helemaal klaar is voor het seizoen dat gaande is. Met de essential behandeling werken we direct aan het verbeteren van de conditie van jouw huid.

Hydropeptide behandeling
Hydropeptide
82,50 tot 149 euro

Peptiden zijn celboodschappers, oftewel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. De peptiden geven de huid een stimulans om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen te maken die de huid verstevigen. Momento Huidverbetering werkt met het merk HydroPeptide, een van de beste anti-aging behandelingen. HydroPeptide biedt namelijk direct een wow-effect waarmee jouw huid tot stralen komt. We bieden diverse gezichtsbehandelingen waarbij HydroPeptide een sleutelelement is voor het gewenste resultaat.

Acne behandeling Breda-Prinsenbeek
Acne
79,50 tot 89,50 euro

Met onze acne behandelingen richten we ons (zoals de naam het al zegt) specifiek tot het behandelen van acne. Wij kunnen goed begrijpen wat voor ongemak acne met zich mee kan brengen, denk aan littekens, ontstekingen en pijn. Onze huidspecialisten staan voor jou klaar om samen de conditie van jouw huid te verbeteren. Diverse behandelingen binnen onze acne-werkzaamheden kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, dan denken we met je mee.

Prescription treatment
Prescription
92,50 euro

Beleef een superfijne behandeling zoals je van ons gewend bent, maar dan nog beter! We gaan voor the best of both worlds, want we mixen actives en vehicles van het beautymerk Pescription. Door deze combinatie zie je na één facial al een verfrissend resultaat.

Samen met je persoonlijke voorschrift voor thuis is de Pescription Treatment huidverbetering to the max. Naast het behandelen van jouw huidvragen, zorgen we er ook voor dat je facial heerlijk ontspannen is.

Huidverbetering

Onze naam zegt het niets voor niets: Wij verbeteren graag jouw huid. Dat doen we door eerst vast te stellen wat voor huidtype je hebt, om vervolgens
de conditie van jouw huid te verbeteren met ontspannende behandelingen en ondersteunende producten.
Om de gewenste resultaten te boeken is het belangrijk dat we werken met een plan van aanpak.
Dat plan van aanpak kunnen we ook zien als het uitvoeren van huidtherapie.


Megan, onze beste vriendin voor een stralende huid.

Ken je MEGAN al? Onze beste vriendin voor een stralende huid? De baanbrekende innovatie in de wereld van huidverbetering? En straks jouw nieuwste beautygeheim voor strakkere gezichtscontouren, een mooie glow en vermindering van lijntjes en rimpeltjes.

MEGAN is een baanbrekende innovatie die een buitengewone celgeneratie tot in de diepste huidlagen realiseert door een combinatie van hoogfrequent, dermaboost en Deep RGB (led).

Word 90 minuten ondergedompeld in een oase van rust en ontspanning terwijl jouw huid een enorme boost krijgt.

149 euro

T-Away

Verwijderen van huidoneffenheden
75 euro
Per 15 min
  • Een mooie, gladde huid, dat vinden we allemaal fijn! Het is dus logisch dat je je soms niet altijd fijn voelt bij couperose, steelwratjes of pigmentvlekken op jouw gezicht. Met ons T-away apparaat kunnen we deze huid oneffenheden direct en effectief behandelen. Het apparaat zendt namelijk stroom uit die op de huid wordt omgezet naar warmte-impulsen. Dat biedt ons de mogelijkheid deze oneffenheden op een veilige en cosmetische manier te verwijderen.

Microneedling

Stimuleert de collageenaanmaak
135 euro
  • Met het inzetten van microneedling maak je kleine gaatjes in de huid. Dat doen we met zeer kleine naaldjes, die op een hoog tempo langs elkaar bewegen. Door deze gaatjes in de huid te creëren kunnen voedende stoffen beter door de huid worden opgenomen. Het effect van deze behandeling is niet direct zichtbaar, maar zet de huid wel aan tot het maken van collageen. Collageen zorgt ervoor dat je huid stevig en elastisch is. Door microneedling toe te passen activeer je de huid tot het inzetten van het eigen herstelvermogen. Ook is deze behandeling erg mooi om grove poriën te verfijnen.

Megan behandeling

149 euro
  •  

MEGAN is een baanbrekende innovatie die een buitengewone
celgeneratie tot in de diepste huidlagen realiseert. MEGAN combineert huidverbetering op hoog niveau met ontspanning.
En dat is uniek!

Belangrijkste voordelen van behandeling met MEGAN:

– Regeneratie van het weefsel.
– Verstevigen en liften van de huid.
– Vermindering lijntjes en rimpels.
– Verfijning van de huidstructuur en een mooie glow.

 

Meso behandeling

115 euro
  •  

Terug in de tijd… dat zouden we soms allemaal willen. Met de mesotherapie wordt dat tijdreizen zelfs een beetje werkelijkheid. Door mesotherapie in te zetten voor de huid, behandel je de huid door elasticiteit te vergroten. Daarmee is mesotherapie perfect geschikt voor een verouderde huid met rimpels en lijntjes.

Met mesotherapie maken we gebruik van de technologie van Skeyndor. Het Mesoscience-apparaat combineert verschillende technieken met als resultaat het vergroten van de opname van de huid, het vergroten van de doordringbaarheid en de blijvende, diepere werking van de therapie op de huid.

 

Peelings

Ben jij klaar voor een stralende huid?
135 euro
  • In onze salon zijn peelings een belangrijk onderdeel van onze behandelingen. Een peeling heeft namelijk meerdere voordelen. Door regelmatig de huid van een peeling te voorzien verzacht je rimpels, ga je acne tegen, pak je huidverslapping aan en ga je veroudering van de huid tegen. Een chemische peeling helpt goed tegen een vermoeide/ vale huid, pigmentvlekken, (acne)littekens, acne, grove poriën en verfijning van de huidstructuur. Het versnelt de vernieuwing van de diverse huidlagen van de opperhuid. De nieuw gevormde cellen zorgen voor een herboren huid. Of ga jij voor een een TCA peeling waarbij jouw huid een enorme boost krijgt en echt even gereset word? Samen kijken wij naar jouw wensen en huidtype en conditie en stemmen hierop de peeling af.

Microdermabrasie

Maakt de huid egaler
132,50 euro
  • Heb jij al kennis gemaakt met deze mooie behandeling? Met microdermabrasie worden de dode huidcellen verwijderd met microkristallen en de huid gaat daarna weer nieuwe cellen te vormen. Deze mechanische peeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling. Je huid voelt onmiddellijk zacht aan en ziet er veel frisser en egaler uit. Zeer geschikt voor een doffe/ vale huid, fijne lijntjes/rimpels of grove poriën. Onze Microdermabrasie behandeling brengt de huid weer in balans en de huid straalt als nooit tevoren.
Lashlift behandeling
Wimpers

Bij het verzorgen van jouw huid behoren natuurlijk ook je wimpers. Denk maar eens aan een lashlift. Lash Lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden, het is een super alternatief voor wimperextensions en zeg maar bye bye tegen je wimperkruller.

Het resultaat? Lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Ook ideaal voor als je op vakantie gaat, zeker als je de wimpers tijdens deze behandeling ook laat verven.

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6-8 weken zichtbaar, (net zo lang als de groeicyclus van de natuurlijke wimpers). Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nóóit meer anders.

Lashlift  57,50 euro
Lashlift + verven 67,50 euro

Laser behandeling Breda- Prinsenbeek (1)
Definitieve ontharing

Wij werken met Epildream om definitieve ontharing te realiseren. Epildream is een laserapparaat waarmee we haren binnen zowel de kleine, middel- en grote zone weghalen. Met deze duurzame én definitieve vorm van ontharen maak je direct een einde aan alle langzame, lastige en soms ook pijnlijke manieren van ontharen. Wanneer we een definitieve ontharingsbehandeling uitvoeren, gaat er een kennismakingsgesprek en uitgebreide huid- en haaranalyse vanzelfsprekend aan vooraf.

Prijzen per behandeling:
Kleine zone 60 euro
Midden zone 85 euro
Grote zone 150 euro

Massages
Lichaamsmassages

Heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur – dat is een belofte die Momento Huidverbetering doet. Genieten én werken aan een betere huidconditie. Dat zijn twee vliegen in één klap. Met onze verschillende massages focussen we ons op diverse uitgangspunten zoals ontstressen, spanning opheffen, een betere nachtrust en het verminderen van kramp. Welke massage kan jouw huid op dit moment gebruiken?

Jadestone massage 30 min –  49,50 euro
Jadestone massage 60 min –  75 euro

Manuele massage
30 min –  39,50 euro
45 min –  50 euro
60 min –  65 euro

Bindweefsel massage

Niet alleen onze behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van jouw huid, ook onze massages werken daaraan me. Met een bindweefsel massage gebruiken we technieken waardoor we beter tot de opperlaag van de huid doordringen. Hiermee bereiken we het bindweefsel en kunnen we niet alleen de doorbloeding van spieren stimuleren, maar ook het herstellen of boosten van de huid.

65 euro

 

Buccal massage

De buccale massage is de nieuwste massagetrend waarbij je gezicht als het ware van binnenuit wordt gecontourd door middel van een stevige massage in en rond de mond. Het is de favoriete massage van vele Hollywood sterren zoals Meghan Markle.

De Buccal Massage is een specifieke massage van de spieren voor de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking. Tevens zorgt deze massage
voor een betere doorbloeding en voert het afvalstoffen af. Het ultieme facelift-alternatief zonder onder het mes te gaan. Het vermindert emotionele blokkades en tekenen van stress in het gezicht.

75 euro

Make-up

Onze huidspecialisten zijn ook opgeleide visagistes, want bij Momento Huidverbetering staan we ook klaar om jouw make-up te doen. Wat dacht je van speciale make-up voor een avondje uit? Of wil je zelf beter worden in make-up aanbrengen en ben je op zoek naar advies van professionals? Wij helpen je graag! Natuurlijk zijn we ook jouw partner in make-up op die ene speciale dag. Wij werken met de make-up van Pupa en Olcay Gulsen. Bekijk de mogelijkheden voor make-up.

Bruidsmake-up Prinsenbeek
Bruidsmake-up
175 euro

Voor een dag die de boeken ingaat, verzorgen we graag jouw make-up. Onze visagistes gaan zorgvuldig en gedetailleerd te werk, zodat jij stralend jouw bruiloft tegemoet gaat. Wanneer je jouw bruidsmake-up door ons laat doen, ontvangen we je graag voor een proefsessie in de salon. We kijken daarbij naar jouw huidtype en komen samen tot overeenstemming wat het beste bij jou past! Wij dragen graag bij aan jouw onvergetelijke dag. Het is ook mogelijk om door ons de make-up op locatie te laten aanbrengen.

Make-up advies
Make-up + advies
59,50 euro

In onze salon leggen we jou 1-op-1 uit welke make-up en kleuren het beste bij jou passen. We nemen de tijd om een analyse van jouw huid te maken en jou van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast laten we je zien hoe je de make-up het beste kan aanbrengen en doen we verschillende technieken voor. Een superleuk cadeau voor jezelf of iemand uit je omgeving die graag nog beter make-up wil leren gebruiken.

Bruidsmake-up Breda
Make-up gasten
45 euro

Als bruid ben je natuurlijk niet de enige die straalt. Ook jouw geliefden stralen mee. Daarom is het bij Momento Huidverbetering ook mogelijk om de make-up van andere speciale gasten te laten doen. Denk eens aan jouw (schoon)moeder, zus of een beste vriendin. We denken met je mee over de mogelijkheden en nodigen je uit om contact met ons op te nemen.

make-up workshop breda (2)
Make-up workshop
37,50 euro

Op zoek naar een leuk uitje voor vriendinnen, collega’s, familie of een vrijgezellendag? Een make-up workshop bij Momento Huidverbetering is daar perfect voor geschikt! Tijdens de make-up workshop leggen we verschillende technieken uit, oefenen we op onszelf of laten we het zien bij elkaar en kijken we naar welke make-up het beste bij jouw huid past. Een fijne activiteit gegarandeerd! Wij regelen alles wat nodig is en jullie hoeven alleen langs te komen. En me te doen natuurlijk.