Het verhaal

Vol bewondering keek eigenaresse Tamara naar haar klasgenoten die al een eigen salon hadden tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Een eigen bedrijfspand, producten verkopen en klanten verwelkomen. Het leek Tamara wel wat. Het vuurtje in haar werd aangewakkerd en ze besloot al snel de stoute schoenen aan te trekken. Tamara startte óók een eigen salon, op de zolderkamer van haar ouders in Breda. Dat was het begin van hoe klanten Momento Huidverbetering nu kennen.

Het hebben van een eigen salon beviel Tamara zo goed, dat ze het drukker en drukker kreeg. De zolderkamer alleen bood niet genoeg ruimte om de salon te laten groeien. Tamara’s oog viel op een prachtig bedrijfspand in Prinsenbeek, dat net leeg was komen te staan. Ze hoefde niet lang na te denken, maar besloot binnen een korte tijd dat ze deze uitdaging aan moest gaan. Sindsdien is Momento Huidverbetering gevestigd in een prachtig bedrijfspand in Prinsenbeek. Vanaf dat moment is de salon alleen maar gegroeid!

Tamara had nooit de intentie om een salon op te bouwen met personeel in dienst. Ze werkte vooral met stagiaires, maar toen ze in aanraking kwam met teamlid Anouk bood ze haar een contract aan. Dat was voor één dag in het weekend. Totdat het met Anouk erbij zo goed beviel, dat Anouk het eerste fulltime teamlid van Momento werd! Uiteindelijk kwam ook Kim het team van Momento versterken, waardoor we een gepassioneerd en hecht team zijn, met ieder onze eigen specialisatie. Samen staan we klaar om jouw huid te laten stralen!

Huidspecialisten

tamara
Tamara
Huidspecialiste Kim, Momento Huidverbetering
Kim
Huidspecialiste Anouk, Momento Huidverbetering
Anouk
Foto Lorraine
Lorraine

Wij zijn Tamara, Anouk, Kim en Lorraine. Dé vier gezichten van Momento Huidverbetering. Wij werken als een goed geoliede machine met een gedeelde passie: Jouw huid laten stralen! We vertellen graag meer over wie we zijn, waarom we doen wat we doen en hoe leuk we het vinden om jou te helpen en te begeleiden naar een betere huid!


Ontmoet Tamara

Tamara ken je waarschijnlijk als de eigenaresse en oprichtster van Momento Huidverbetering. Door de jaren heen heeft Tamara onwijs veel geleerd en geprobeerd op het gebied van huidverzorging. Inmiddels is Momento Huidverbetering ijzersterk gepositioneerd op het gebied van huidverbetering. “Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat we stappen kunnen maken met onze klanten. Een probleem transformeren naar een blijvende oplossing. Het is bij ons niet een behandeling, een product erbij en klaar. Wij bieden het complete pakket. We voorzien de klant van advies op maat, bieden samples aan om te testen en begeleiden de klant naar het gewenste (huid)resultaat in combinatie met onze behandelingen.”

Naast dat Tamara in de salon werkt, houdt ze zich ook graag bezig met de marketing van de salon. “We willen ons continu ontwikkelen. Alleen op die manier blijven we ook de experts die we zeggen te zijn. Ik vind het leuk om de salon groots op de kaart te zetten, net zoals dat ik het leuk vind dat wij ons blijven ontwikkelen als specialisten en team.” Grote kans dat je Tamara regelmatig voorbij ziet fietsen op Instagram Stories met tips voor jouw huid. 


Ontmoet Anouk

Voor Anouk is het alsof ze bij elke behandeling die ze doet opnieuw haar passie voor het eerst ervaart. “Zodra ik bezig ben met een behandeling, ben ik helemaal in mijn element. Ik vind het werk zó ontzettend leuk, dat ik eigenlijk niet tussen onze behandelingen kan kiezen.” Anouk vindt de afwisseling tussen behandelingen op een werkdag te gek. “We nemen ruim de tijd om de behandelingen uit te voeren. Dat hoort bij ons idee van de optimale beleving voor een klant. Maar het geeft mij echt een kick als ik meerdere verschillende behandelingen op een dag mag doen.” Dat Anouk elke dag met veel plezier naar haar werk gaat, mag wel duidelijk zijn. “Werken bij Momento is geweldig. We zijn een topteam. Erg goed op elkaar ingespeeld en daar profiteert de klant natuurlijk ook van!”

Werken bij Momento Huidverbetering is altijd uitdagend en prikkelend. “Geen dag is bij ons hetzelfde. Tegelijkertijd werken we vanuit rust en ontspanning. We leggen de klant in de watten. Een moment van ontspanning om de dagelijkse sleur te doorbreken. Ik ga met een glimlach naar huis zodra we klanten die totaalontspanning kunnen laten ervaren.”


Ontmoet Kim

Kim wordt ontzettend blij van het contact met klanten! “Ik vind het heerlijk om een praatje te maken met klanten. Het is ook fijn dat je in onze salon gewoon binnen kan lopen zodra je iets nodig hebt.” De onderlinge sfeer tussen de dames van Team Momento, vindt Kim geweldig. “We zijn zo positief met z’n drieën. Dat merken de klanten die bij ons komen ook. We zetten net dat stapje extra waardoor een klant volledig tot rust komt.”

Als je Kim vraagt waar Momento Huidverbetering als salon voor staat, naast de kwalitatieve en ontspannen behandelingen, dan is het de vooruitstrevendheid van het team en bedrijf. “We worden hier op een positieve manier uitgedaagd. We zijn op de hoogte van nieuwe, belangrijke ontwikkelingen en kijken dan wat past bij onze werkwijze en missie.” Een voldaan gevoel heeft Kim zodra ze ziet dat ze echt een probleem kan oplossen voor een klant. “Denk maar aan pedicure bijvoorbeeld. Het kan echt pijnlijk zijn zodra je met likdoorns of ingegroeide teennagels loopt. Als klanten dan zeggen dat hun voetjes weer zo zacht zijn, straal ik ook.”

Ontmoet Lorraine

Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Momento huidverbetering. Eerst als stagiaire en na het behalen van mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste ben ik in dienst gekomen. Na het volgen van vele externe trainingen op locatie heeft Tamara ook opgeleid om helemaal volgens de kwaliteitsnormen van de salon te kunnen werken. Ik ga iedere keer met plezier naar de salon en iedere dag leer ik weer bij. Uitgeleerd ben ik dus nog lang niet! Er valt iedere keer weer zoveel te leren in onze branche.

Werkwijze

In de afgelopen vijftien jaar groeide Momento Huidverbetering uit tot een schoonheidssalon met maar één doel voor ogen: Het verbeteren van de huid van onze klanten. Waar Tamara ooit zelf de behandelstoel op haar zolderkamer omhoog moest pompen, werkt het team van Momento al jaren met de beste technologie om jouw huid te verbeteren. Daarnaast vind je bij Momento uitsluitend producten van de beste merken.

Boek je een behandeling? Dan mag je een tiptop schone salon, in een rustgevende ambiance verwachten. Ben je op zoek naar een product?
Dan kijken we graag met je mee om het beste product voor jouw huid te vinden. Ben je een nieuwe klant? Dan plannen we eerst een gratis kennismaking om je te introduceren in de wereld van Momento Huidverbetering. Onze begeleiding reikt niet alleen tot de deuren van de salon. Ook online maken we het mogelijk om op afstand samen met jou aan een stralende huid te werken.

Verwacht bij Momento geen ingewikkelde vaktaal, maar specialisten met een oneindige liefde en passie voor het vak. We nemen graag de tijd om jou te helpen. Dat doen we graag met een vleugje Momento, dat centraal staat voor gezelligheid, ontspanning en nét dat stapje extra waar je naar op zoek bent. Want bij Momento is dat stapje extra de standaard. Samen staan we klaar om jouw huid te laten stralen. Wanneer mogen we jou ontvangen in onze salon?

Gezichtsbehandeling Momento Huidverbetering

ontmoet Momento huidverbetering

Plan een kennismaking

Ben je klaar voor ultieme ontspanning en verzorging van jouw huid? Wij verwelkomen je graag in onze salon! Je plant met ons eigen systeem gemakkelijk een afspraak in onze agenda in. Maar, ben je een nieuwe klant? Dan volgt er eerst een kennismaking. Tijdens deze gratis kennismaking leren we jou beter kennen. Op die manier kunnen we jou het beste helpen. Samen kijken we naar jouw huidtype en welke behandeling(en) en product(en) hier het meest geschikt voor zijn. Een idee krijgen van onze behandelingen? Klik hier.

Een stralende huid

Wij gaan voor een complete huidtransformatie. Daarom boek je bij ons niet alleen losse behandelingen. Als nieuwe klant ontvang je van ons een uitgebreide huidscan met persoonlijk advies in de vorm van een intakegesprek.

We kijken hierbij naar jouw huidtype en -conditie. Vanuit hier stellen we een persoonlijk behandelplan op. Welke behandelingen zijn er in de salon nodig? Welke producten voor thuis sluiten hierbij aan? Zo zijn we één team met één taak en dat is een stralende huid voor jou.

Ons team van huidspecialistes verwelkomt je graag voor een intakegesprek, inclusief huidscan en persoonlijk huidadvies. Deze intake is helemaal gratis bij een behandeling of los te boeken voor 49,50 euro.

Tamara, Anouk, Kim & Lorraine