Ontmoet

Megan

Jouw nieuwe beautygeheim!

Video afspelen

Ontdek Megan

Dompel jezelf 90 minuten lang onder in een oase van rust en ontspanning, terwijl jouw huid een enorme boost krijgt.

Ken je de Megan al?

Onze beste vriendin voor een stralende huid? Megan is ons fantastische teamlid en heeft serieuze skills! Nou ja, het is geen kletsgrage dame, maar een baanbrekende innovatiein de wereld van huidverbetering.

Wat doet Megan?

Dit apparaat garandeert een buitengewone celgeneratie tot in de diepste huidlagen. Ontspanning en huidverbetering van ongekend niveau.

Megan heeft er een zusje bij!

Wij zijn enthousiast om te vertellen dat wij een nieuwe behandeling hebben om bepaalde delen van het lichaam zoals buik, benen of armen aan te pakken en te verbeteren.

Meet Megan body

Geef je lichaam de verzorging die het verdient met Megan. Effectief voor cellulite, verslapping en een onregelmatige huidstructuur.

Ken jij MEGAN al? Onze beste vriendin voor een stralende huid? De baanbrekende innovatie in de wereld van huidverbetering?

En binnenkort jouw nieuwste beautygeheim voor strakkere gezichtscontouren, een mooie gloed en vermindering van lijntjes en rimpels.

MEGAN combineert 3 krachtige technologieën: hoogfrequent, dermaboost en LED in één sessie om vanaf de allereerste behandeling resultaat te behalen.

Dit apparaat garandeert buitengewone celregeneratie tot in de diepste huidlagen. Ontspanning en huidverbetering van een ongekend niveau. 

Een behandeling duurt 90 minuten
en kost 149 euro.

Cadeau voor jou

Ga je voor maximaal en langdurig resultaat? Een behandeling met MEGAN is jouw beautygeheim voor: strakkere gezichtscontouren, een egalere teint en vermindering van lijntjes en rimpels. 

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met deze baanbrekende behandeling, profiteer je van onze speciale aanbieding op een kuur van 6 behandelingen. 

Boek je 6 behandelingen dan betaald je hiervoor 750 euro en profiteer je van 144 euro korting.

Ontdek ook onze Megan body behandeling

Megan heeft een zusje: Megan body!

We zijn enthousiast om te vertellen dat we een nieuwe behandeling hebben om specifiek bepaalde delen van het lichaam zoals: buik, benen of armen aan te pakken en deze te verbeteren. Effectief voor cellulitie, versteviging en een gladdere huid.

MEGAN combineert maar liefst 3 krachtige technologieën; hoogfrequent, dermaboost en led in één sessie om al vanaf  de allereerste behandeling resultaat te boeken. Het is echt een workout voor je lichaam, maar ondertussen lig jij gewoon te relaxen in de behandelstoel.

En de zomer is begonnen, voor ons reden genoeg om nog even keihard aan de slag te gaan om jouw lichaam summerproof te maken.

Let’s do this together!

Een behandeling duurt 90 minuten en kost 149 euro. Voor maximaal resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen in ongeveer 3 weken, dus 1 tot 2 behandelingen per week.

Ontvang nu tijdelijk 144 euro korting + een Skeyndor body remodeling cream t.w.v. 60 euro bij het boeken van een kuur van 6 behandelingen! Deze crème ondersteunt de behandelingen en zal je huid verstevigen en aanzienlijk gladder maken.

Resultaat na slechts 1 behandeling